This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TINKER BOARD S (TINKEROS_DEBIAN V2.0.10) - DIGI+ PRO SETUP
#1
Please help. Having read almost every post related to Tinker Board and Digi I still can't get my TInker Board S running TinkerOS_Debian v2.0.10 and my Digi+ Pro up and running. TinkerOS does not recognize the HAT and none of the posts are specific to the TInker Board S using TinkerOS_Debian v2.0.10 and the Hifiberry Digi+ Pro.


There are plenty of posts for out there on Hifiberry about Raspberry Pi using Raspbian and others but none related specifically to my situation. I know this is possible because I watched a youtube video where ASUS engineers were show casing the Tinker Board S with a Digi+ Pro connected and running TinkerOS_Debian v2.0.10. Of course the point of the video was to show case the Tinker Board S not to show case the Digi so no help was given except it can be done.

Also, a lot of these posts in the forum are dated. I haven't been able to extrapolate any of these instructions to get my situation to work. Can anyone help?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)